Menneet tapahtumat

10.-11.3.2017 Jooga workshop Om Yoga, Tampere


Breath, Move, Relax – Miniretriitti 28.5. 2017

Tämä monipuolinen ”Minireitriitti” on läpileikkaus joogasta ja sen monipuolisuudesta. Käymme läpi perusasanoita ja vähän taas epätavallisiakin, jotka käsittävät eteen-, taakse- ja kiertoliikkeitä, unohtamatta ylösalaisin oloa. Pitkien harjoitusten aikana kiinnitämme huomiota tarkemmin hengitykseen ja kytkemme sen saumattomasti asanoihin. Teemme liikkuvaa vinyasaharjoitusta, jolloin keho joutuu epämukavuusalueelle nopean ja rytmitetyn liikkeen myötä. Asanatyöskentely luotautuu pintaa syvemmälle niin dynaamisessa kuin staattisessakin työssä. Hengitystä aktivoimme pranayamaharjoituksin ja meditation liitän saumattomasti molempiin harjoituksiin. Päivä on tarkoitettu Sinulle, joka tunnet jo entuudestaan perusasanat, käyt tunneilla aktiivisesti, opetat tai kaipaat enemmän henkilökohtaista opetusta. Päivästä tulee taas suurenmoinen elämys – Viimeksi mukana oli joukko upeita naisia (miehet ovat myös tervetulleita!). Namaste!

Aika:
Su 28.52017 klo 10.00-15.00

Paikka:
Tanssistudio Sahrami
Tikkurilantie 44/Silkkitie 5 (Tikkurila), Vantaa

Ohjelma:

Klo 10.00-12.30 Dynaaminen jooga

Klo 12.30-13.15 Lounastauko (omat eväät!) Teetä Studiolla saatavilla koko tapahtuman ajan.

Klo 13.15-15.00 Restoratiivinen & Yinjooga

Osallistumismaksu:
50€+ alv
yksityiset alv 10% (55,00)
yritykset alv 24% (62,00)

Mitä otan mukaan?
Joogamatto
2 joogablokkia
Pieni pyyheliina
joogavyö
Huopa
Juomapullo
Joustava kerrospukeutuminen (loppurentoutukseen villasukat ja muuta lämmintä)
Jos sinulta puuttuu jokin välineistä, infoa tästäkin ilmoittautumisen yhteydessä!

Sitovat ilmoittatumiset 21.5.2017 mennessä:
saara@exhale.fi

Namaste!
Saara


9.-14.7.2017 Joogaloma Toscanan auringon alla, Italia


27.-30.7.2017 Kesäinen joogaretriitti Tuomiston kartanolla Karkussa


  • Lauantai 25.11.klo 11-13.30 Ayurvedaa ja Jooga workshop Järvenpään Padmassa

Ayurveda on Intialainen elämäntiede, joka kostuu tuhansia vuosia vanhasta perimätiedosta. Sen juuret on voitu paikantaa aikaan aina 4000-5000 v. ennen Kristuksen syntymää. Ayurvedan harjoittaminen tänä päivänä perustuu klassisiin tutkimuksiin, joita kutsutaan sanskritin kielisellä nimellä Samhitas sekä perimätiedon käytännön viisauksiin.

Ayurvedaa tunnetaan paremmin lääketieteenä, mutta käsittää kaikki elämiseen liittyät asiat ja siinä pyritään kokonaisvaltaisiin holistisiin tapoihin löytää perimmäisiä syitä sairauksille eli epätasapainojen aiheuttajia. Ayurveda poikkeaa siis länsimaisesta terveydenhoidosta paljon ja on erittäin mielenkiintoista tietää miksi juuri jokin tapa tai aine (ruoka) ei sovi toiselle kun taas toiselle onkin taivaanlahja.
Tämän aamupäivän aikana kertaamme syyskuussa pidetyn Ayurvedan perusteet workshopin lyhyesti. Millaisia kehotyyppejä meillä on, miten kehotyypit reagoivat vuodenaikoihin ja millaisia ominaispiirteitä niillä on. Sitten siirrymme varsinaiseen päivän aiheeseen ruuansulatukseen eli agniin (ruuansulatuksen tuleen). Workshopiin kuuluu myös yksinkertainen joogaharjoitus ja workshop on tarkoitettu kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman terveyden ylläpitämisestä ja sen parantamisesta luonnollisesti puhtaalla ruualla ja saamaan vinkkejä erilaisten mausteiden ja yrttien vaikutuksesta terveyteen.

Ilmoittautumiset:
Kurssin hinta: 45€ tai kolme leimaa sarjakortista (ei Anytime-kortti).
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Katso maksuohjeet nettisivuilta www.padma.fi kurssit osion yläreunasta.
Ota mukaan oma 
Varaa paikkasi sähköpostilla padmajooga@gmail.com tai ajanvarausjärjestelmän kautta


Breath – Move – Relax Miniretriitti on tarkoitetttu juuri Sinule, joka olet innostunut ja kiinnostunut omasta hyvinvoinnista. Jooga on sinulle osa arkea ja haluat tietää lisää miten parantaa kehoa ja mieltä. Tämän kertainen workshop on täynnä keinoja, joilla selviää talven pimeydestä ja kylmästä aina kevät aurinkoon asti. Päivään on toivottu myös ”hint” of Ayurveda, joten tuleman pitää. Kyllästän jokaisen osallistujan sellaisella tietopaketilla, että tekee mieli laittaa kaikki uusiksi 🙂 rynnätä entistä innostuneempana kotona joogamatolle, ruuanlaittoon ja sitten sitä myöden täydentämään kaappeja yrteillä, mausteilla ja ravitsevalla ruualla. Eikö kuullosta ihanalle?

ILMA Helsinki on upea joogastudio Kalasatamassa, joka tarjoaa meille hienot puitteet pitää tämä workshop. Studiolla on kaikki joogan apuvälineet, mutta otathan mukaan oman rakkaan joogamattosi. Pidämme välissä reilun tauon, jolloin ehdimme nauttimaan eväitä, teetä, kahvia (kyllä, sitäkin saa!) ja jotain pientä herkkua. Päivähän on muutenkin pelkkää juhlaa, sillä samalla juhlimme tietysti – Suomi 100v. 

IlmoittautuminenIlmoittautuminen on sitova ja Holvin kautta maksettu lippu on myös ilmoittauutminen päivään, jos kuitenkin oma tulosi peruuntuu, niin voit antaa, myydä tai lahjoittaa paikkasi jollekin muulle. Paikkoja Miniretriittiin on vain 20, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian.

Hinta: 65€ (sis alv 10%)

Om Shanti,
Saara


  • Breath-Move-Relax Miniretriitti Hämeenlinnassa Slow Mondon kanssa lauantaina 20.1.2018 –TÄYNNÄ